Näyttely Vihdin Kirkonkylällä


Näyttely kestokukkatauluistani toteutui heinäkuussa 2021 Vihdin Kirkonkylän kirjastossa.

Oli ihanaa saada taulut vihdoin esille ja itsekkin näin ekaa kertaa ne valkoista seinää vasten.

Kirjastossa oli todella kiva valoisa tila jossa oli helppo tulla tauluja katsomaan.

Tarkoitus olisi ollut pitää näyttelyn avajaiset jossa olisin myös esittänyt tauluihin liittyvät laulut jotka olen tehnyt artistinimellä Saniita, mutta koronan vuoksi se ei onnistunut.


Suunnittelin näyttelyä jo silloin kun pidin myymälää ja siellä muutamia tauluja teinkin ja ne tekivät kauppansa joten en kerennyt tekemään tauluja tarpeeksi näyttelyä varten, mutta sitten tuli korona ja aikaa oli enemmän.

Taulut ovat kaikki erilaisia ja niiden tekemisessä onkin mielenkiinoista se kun voi tehdä mitä vain ja käyttää eri tekniikoita, esim Uusi Polku tauluun on käytetty myös paljon luonnonmateriaaleja.

Taulujen pohjia ja kehyksiä olen käytänyt myös erilaisia esim vanhoja taulunkehyksiä/ pohjia sekä uusia että myös puuseppä veljeni tekemiä pohjia jotka ovat tauluissa Uusi Polku ja Olisitpa vielä täällä tauluissa.Näyttely oli hyvin pidetty ja sain paljon hyvää palautetta sekä myös mikä ihaninta tilaustöitä!

2 tauluakin tuli myytyä näyttelyn aikana ja sehän on kaikkein paras tulos mitä en osanut edes odottaa. Loput taulut tulivatkin myyntiin tänne verkkokauppaan kohtaan tilakoristeet.
Nyt kun tauluja on saanut myytyä niin intoa ja motivaatiota on kehitellä taas uusia tauluja/


teoksia. Tulevaisuudessa tarkoitus järjestää lisää näyttelyitä.

Kestokukat ovat kyllä niin monipuolisia, niistä voi tehdä minkälaisia taideteoksia ja somistuksia vain :)


4 katselukertaa0 kommenttia