Elämää häämessuilla

Päivitetty: helmi 5


Mitä se on kun työ on pelkkää häähumua? :)Viimeksi jäimmekin siihen kun olimme ekoilla häämessuilla tammikussa 2018 ja saimme sieltä suuren innokkuuden jatkamaan, joten sittenhän siinä kävin niin, että kaikki muut

projektit saivat jäädä ja keskityttiin vain hääsidontaan.


Kohteena Jyväskylä


Sitten sain puhelun, tälläkertaa Jyväskylästä, siellä suunniteltiin suuria häämessuja syksylle ja he olivat nähneet töitäni sekä kysyivät olisinko kiinnostunut tekemään yhteistyötä messusomistuksen kanssa?

Noh ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä olimme heti mukana!

Tämä oli suuri unelma sillä olimme pitkään haaveillut, että pääsisimme tekemään jotai suurempaa somistusta ja nyt siihen tuli loistava mahdollisuus.

Saimme ideoida ja suunnitella kaikki somistukset yleisiin tiloihin sekä pääsimme suunnittelmaan suuren oman osaston somistamista!

Jyväskylän messut olivat upeat, ihmisiä ja kiinnostuneita oli mukavasti :)


Seuraavaksi olikin edessä oikein messuelämä sillä tammikuussa olimme Helsingissä Mennään naimisiin messuilla, Love me do messuilla sekä helmikuussa Tampereen häämessuilla!


Kivijalkaliikkeestä kestokukkasitomo


S-Saniainen muuttui todenteolla hääyrityksesi 2019 ja päätimme lopettaa kivijalkaliikkeen vuoden vaihteessa, jolloin tominnasta tuli kestokukkasitomo. Suurella innolla kohti 2020 häämessuja! :)


Mennään naimisiin häämessut Wanhassa satamassa


Wanhansataman häämessut olivat ihanan tunnelmalliset, häähumuun pääsi todella hyvin kiinni :) Meillä oli yhteistyötä häämessujen kanssa, teimme vessoihin kivat somisteet köynnöksiä sekä punaista ja vihreää asetelmaa. Järjestimme viikonlopun aikana myös heittokimppu workshoppeja, jotka olivat muutes todella kysyttyjä! n.100 messukävijää tuli tekemään ihanat minikimput meidän osastolla. Niin ihana fiilis oli kun useampi morsian tuli kaasojen kanssa ja olivat niin onnellisia kun saivat kaason kimput ja heittokimput itse tehdä :)

Ilmapiiri oli messuilla kyllä ihana, iloisia ja innokkaita ihmisiä :)Lovemedo häämessut kaapelitehtaalla


Kaapelitehtaalle meidän ei alunperin pitänyt mennäkkään, mutta sitten kun olimme tehtyt yhteistyötä Helsingin hääpukuliike Zazzabellan kanssa niin he kysyivät halutaanko tulla heidän kanssa samaan osastoon, niin tottakai haluttiin kokeilla yhteistä messupaikkaa hääpukuliikkeen kanssa :)


Tampereen häämessut Tähtiareenalla


Helmikuussa auto kohti Tamperetta!

Tampereen Tähtiareena oli uusi paikka ja sinne olikin erittäin helppo mennä, aina jännittää kun menee uuteen paikkaan, että miten purkaminen onnistuu, onko ruuhkaa ja missä on paikka ym. mutta Tähtiareenalla kaikki sujui tosi kevyesti, mahtava iso tasainen parkkipaikka ja helppo ja selkeä sisääntulo sekä alueena hyvin selkeä ja kiva, hiukan pienempi tietysti mitä Helsingin messut, mutta ihana häähumu kyllä tuntui täälläkin :)

Osallistuttiin myös ekaa kertaa hääkimppu kilpailuun ja meidän kimppu sai paljon kehuja ja huomiota sillä oli kilpailussa ainut kestokukista tehty hääkimppu ja siihen saikin koskea, yleensä kilpailukimppuihin ei tietenkää saa mennä koskemaan kun ovat aidoista kukista.


Hääpukunäytöksiin meillä oli yhteistyö hääpukuliike Unelman kanssa, teimme heille näytökseen morsiuskranssin, joka on hieman erilainen vaihtoehto hääkimpun tilalle.

Morsiuskranssi/laukku on tosi kätevä jos haluaa pitää kädet suht vapaana ja häiden jälkeen se on upea sisustuselementti seinällä, eikä vie tilaa hyllyltä.
Messuelämä


Työ häämessuilla on todella ihanaa vaikka välillä hiukan stressaavaa, messuilla on tarkat aikataulut ja etukäteen täytyy suunnitella hyvin kaikki somisteet ym. ja senkin jälkeen täytyy osata muokata suunnitelmia tarvitaessa lennosta. Yleensä aloitamme messujen suunnittelun n.6kk ennen. Suunnittelu on kivaa, saa keksiä kaikenlaista ja leikitellä ideoilla ja miettiä erilaisia vaihtoehtoja kokonaisuuteen. Tarkkanakin täytyy olla että on kaikki mitat ym. selvillä.Häämessuilla on ihmiset myös aina iloisia ja rakkauden kuplassa, joten hymy on herkässä kokoajan. On ihana kertoa omasta tuotteesta ja palvelusta ihmisille ja kuulla heidän hääsuunnitelmiaan. Yhteistyö ja verkostoituminen on myös tärkeää muiden yrittäjien kanssa ja se onnistuu helposti messuilla.

Viikonloppu on työntäyteinen ja jalat ovat illalla hyvin väsyneet, hotellissa on kuitenkin ihana yöpyä ja sitten jaksaa taas :)


Suureksi yllätyksesi olimme myös ehdolla vuoden hääyritykseksi! :)

En ollut edes itse tuota kilpailua muistanut tai edes ajatellut että voisin siihen päästä mukaan finaaliin, mutta niin vain kävi :) Voittoa ei kyllä tullut mutta oli iso juttu olla finaalissa :)
Poikkeuskevät


Vuoden 2020 häämessut oli vietetty onnellisesti ja alkoi kevät, mutta mitä se toikaan tulessaan...Koronan.. huoh, siitä sitten seuraavaksi.#häämessut2020 #messuelämää #hääyritys #kestokukkasitomo


12 katselukertaa0 kommenttia